MvR Jobmax Voetbalquiz

Home > Actueel > Agenda > Detail MvR Jobmax Voetbalquiz

Temperatuur 32.1℃

Het is bloedheet in Nederland! Op veel plaatsen wordt het 30 graden, in het zuidoosten zelfs plaatselijk 35 graden! In de loop van de middag brengt een westenwind verkoeling. Morgen is de ergste hitte verdreven.

Van: 12-12-2014 20:00:00

Tot: 12-12-2014 23:30:00

MvR Jobmax Voetbalquiz

Nadat we jaren volle zalen getrokken hebben getrokken met het ‘MvR Jobmax Sportcafé’, vinden we het de hoogste tijd voor iets nieuws.

Daarom gaan we op vrijdag 12 december a.s. onder het motto, ‘Iedereen heeft verstand van voetbal’ een groots opgezette voetbalquiz organiseren in ons clubgebouw.

Deelname aan deze quiz staat voor iedereen open.  We rekenen op deelname uit buurten, straten, vriendenclubs, kroegen, (voetbal)verenigingen en beroemde ’s-Heerenbergenaren. De quiz zal worden samengesteld en gepresenteerd door Hans-Jörgen Nicolai van Infostradasports, bekend van de quiz ‘Koning Voetbal’ bij RTL. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de jonge honden van ‘de Boetners’. Allemaal ingrediënten die moeten resulteren in een volle zaal, een gezellige avond en publiciteit voor onze vereniging. En laten dat nu net onze 3 doelstellingen zijn!

Binnenkort volgt meer info en dan hoor je ook hoe en waar je, je aan kunt melden. Maar het lijkt ons raadzaam om nu alvast te beginnen met het nauwgezet volgen van het voetbalnieuws. Een goede voorbereiding is immers het halve werk….

Met sportieve groet,

De organisatoren.

Freek, Sjaak Jr en Jos,