MvR beste voetbalvereniging!

Home > Actueel > Nieuws > Detail MvR beste voetbalvereniging!

Temperatuur 32.1℃

Het is bloedheet in Nederland! Op veel plaatsen wordt het 30 graden, in het zuidoosten zelfs plaatselijk 35 graden! In de loop van de middag brengt een westenwind verkoeling. Morgen is de ergste hitte verdreven.

Tijdens de 1e editie van de Achterhoekse Voetbalnacht, gehouden op de Vijverbert, is MvR gekozen tot ‘Beste voetbalvereniging van de Achterhoek’.

Dat we het daarbij op moesten nemen tegen voetbalbolwerken als FC Winterswijk en Longa ’30 maakt deze  prestatie alleen maar groter.  Het was dan ook een zeer trotse voorzitter, die de prijs in ontvangst mocht nemen uit handen van VI journalist Ivan van Duren.

Deze onderscheiding is een beloning voor iedereen die, op welke wijze dan ook, een bijdrage levert aan onze  vereniging. De bijbehorende plaquette zal dan ook een mooi plekje krijgen in ons clubgebouw. Als bewijs dat we met zijn allen bij MvR goed bezig zijn!

Voetbalnacht 1

V.l.n.r. Fred Baars (St Joris) beste vrijwilliger - Onze eigen voorzitter - Marcel Eekelder (Longa 30) beste voorzitter - Joost Soeter beste scheidsrechter.

Voetbalnacht 2

De bijbehorende plaquette. Inmiddels in het echt te bewonderen in ons clubgebouw.

Voetbalnacht 3

De MvR delegatie vierde de uitverkiezing op gepaste wijze. Eerst op de Vijverberg en later bij Dirk aan de bar!

Correspondentieadres:

Voetbal Vereniging MvR