Onze eerste selectie heeft de eerste krachtmetingen erop zitten. Het Veltins toernooi werd door trainer John Neijenhuis vooral gebruikt om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de verschillende spelers in de selectie, zo kreeg een aantal A-spelers de kans om te laten zien wat ze konden.

In de voorronde op vrijdag werd met 1-0 van RKPSC gewonnen en met 0-1 en 0-2 van respectievelijk Viod en Sprinkhanen verloren in de wedstrijdjes die 30 minuten duurden. Vandaag kwamen weer andere jongens aan de bak. De wedstrijd tegen Zelhem werd na een 1-1 stand met strafschoppen gewonnen en RKPSC werd nogmaals verslagen, nu met 3-0.

Al met al een leerzaam toernooi. De toernooiwinst ging uiteindelijk naar Viod, dat Sprinkhanen in de finale na strafschoppen versloeg.

Aanstaande donderdagavond speelt ons eerste de volgende oefenwedstrijd, thuis tegen Dinxperlo.