Op zondag 10 september werd op het sportpark de Boshoek voor de derde keer het MvR JO13 toernooi gehouden. Het toernooi is mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van de supportersvereniging van MvR en de medewerking van diverse vrijwilligers.

Ook dit jaar waren de weergoden goed gezind. Na enkele regenachtige dagen werd er onder ideale en zonnige omstandigheden gevoetbald.  De opzet van het toernooi aan het begin van het seizoen is dat de elftallen experimenteren met hun opstelling en speelwijze. Dit is goed mogelijk in wedstrijden met een duur van 20 minuten. De bedoeling was om een strak toernooi te houden met 2 poules van 4 teams. Door de zeer late afzegging van een elftal hadden sommige teams helaas een extra pauze, waren er 7 deelnemende ploegen.

De poulewedstrijden gingen veelal gelijk op en vervolgens werden de (kruis)finales voor de 5e t/m 7e plaats alsmede 1e t/m 4e plaats gespeeld. Uiteindelijk ging DVC’26 JO13-1 net zoals vorig jaar met de eerste plaats en de wisselbeker naar huis. Na een 0-1 achterstand tegen sportclub Westervoort wisten zij de stand om te buigen in een 3-1 overwinning.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi en wil iedereen bedanken voor hun bijdrage.

Eindstand:

1. DVC’26 JO13-1