Alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag waren aanwezig:  In de vorm van DVV uit Duiven, was er sprake van een aansprekende tegenstander, de zomer was weer terug op de Boshoek en last but not least; Na een gedwongen afwezigheid van ruim 4 maanden, zou onze penningmeester Freek Kupers zijn rentree maken langs de lijn.

Het weer was inderdaad prachtig en hartstikke mooi dat Freek er ook weer was maar een aansprekende tegenstander heb ik zondagmiddag niet gezien.  Voor een deel was dat zeker de verdienste van MvR; Vanaf de aftrap werden de bezoekers fel op de huid gezeten en teruggedrongen op eigen helft. Het kan haast niet anders dan dat er een aantal Duivenaren waren, die de bal nog niet hadden geraakt toen de keeper deze al 3 keer uit het net had moeten halen. (1-0 Hannes, 2-0 Mick, 3-0 E.D.) En alsof dat nog niet genoeg was, kopte Hannes binnen het half uur ook nog de 4-0 achter de inmiddels ingevallen reservedoelman.

Het eerste kwartier na rust gaven onze jongens de tegenstander de kans om zich enigszins te herpakken. Zonder dat dit overigens toch kansen leidde.  Maar gaandeweg de 2e helft namen we toch weer het heft in handen, resulterend in een flink aantal goede mogelijkheden en de 5-0 door Hannes. Terwijl Victor, door in de 90e minuut de 6-0 binnen te schieten, de wedstrijd van een fraai slotakkoord voorzag.

En zo eindigde de ook de 4e wedstrijd in een overwinning en het doelsaldo (13 voor en 0 tegen) mag er ook zijn. Gelukkig zijn er ook nog wel wat verbeterpunten aan te dragen;  Zo worden er nog behoorlijk wat goede kansen gemist en laat het team het een beetje lopen als de riante voorsprong eenmaal is verkregen.

Maar dat mag de pret zeker niet drukken want een prachtige middag was het zeker; Voor spelers en technische staf, voor onze pupil van de week, voor de trouwe supporters en al helemaal voor onze penningmeester die moe maar ongetwijfeld voldaan huiswaarts keerde.

Volgende week komen de ook nog ongeslagen Sprinkhanen onze kant op. Het lijkt mij logisch dat ik haast niet kan wachten!

Uw verslaggever ter plekke.