Enkele jaren geleden gingen we er nog vanuit dat, met de nieuwe accommodatie, capaciteitsproblemen voorgoed tot het verleden zouden behoren. Maar door een flinke ledenaanwas krijgen we, zeker nu de dagen snel korter worden, op de zaterdagen steeds vaker te kampen met een gebrek aan speelvelden en vooral kleedkamers.  Gelukkig is gebleken dat we aan de tennisvereniging een goede buur hebben, die zich gaarne bereid toonde hun accommodatie gedurende het winterseizoen aan ons uit te lenen.

Het laat zich raden dat MvR erg blij is met dit overtuigende bewijs van goed ‘naoberschap’!

Op de foto onze MO-15 meiden, die afgelopen zaterdag blij waren dat ze uit konden wijken naar  de accommodatie van de tennisvereniging.