Afgelopen woensdag heeft een delegatie van MvR voor de 3e maal gesproken met de besturen van vv Stokkum en VVL over een mogelijke gezamenlijke toekomst. De laatste 2 keer in het bijzijn van afvaardigingen van de gemeente Montferland en de KNVB.  De gesprekken zijn steeds open en constructief van karakter, waarbij telkens aan het licht komt dat de 3 verenigingen over heel veel (toekomstige) zaken hetzelfde denken.

Het MvR bestuur is voornemens om tijdens de jaarvergadering, die plaats zal vinden op woensdag 6 december – 19:30 uur, de aanwezigen uitgebreid te informeren over hetgeen is besproken, de huidige status en de vervolgstappen.

Een extra reden dus om hierbij aanwezig te zijn.  Het MvR bestuur rekent dan ook op een grote opkomst van Leden van verdiensten, ondersteunende leden, ereleden, ouders van jeugdleden en leden vanaf 16 jaar.