Dankzij een benauwde maar verdiende overwinning op Terborg, blijft ons 1e elftal in de race om de koppositie in de 4e klasse D.

Dat was voor supporters van de thuisclub een flinke pleister op de wonde na een wedstrijd die het aankijken nauwelijks waard was.

Gelukkig kon MvR opnieuw steunen op een defensie die zijn mannetje staat en die in 90 minuten geen enkele scoringskans weggaf. Voor de rest konden we helaas weinig afdwingen. Het was maar goed dat Hannes in de 61e minuut uit een van onze schaarse mogelijkheden, die 1-0 wist binnen te frommelen want anders was de kater, die deze dagen toch al heerst, nog groter geweest.

Aankomend weekend staat de thuiswedstrijd tegen Zeddam-St Joris op het programma. I.v.m. de carnaval aldaar wordt deze wedstrijd op zaterdagavond om 18 uur gespeeld. Voor onze jongens de ideale gelegenheid om wat recht te zetten na de zwakke vertoning van afgelopen zondag.

Het carnavalsmotto in Zeddam luidt dit jaor ‘dat smik naor meer..’  Ik ga er vanuit dat onze gasten daar na afloop van de wedstrijd geheel anders over denken….

Uw verslaggever ter plekke…