Door tegenstander SDZZ op een 6-0 nederlaag te trakteren, heeft ons 1e elftal gedaan wat van hen werd verwacht, namelijk 12 punten uit de laatste 4 thuiswedstrijden. Vergde  dat tegen Terborg, Zeddam-Sint Joris en SV Loil nog de nodige inspanningen, daarvan was afgelopen zondag geen sprake.

Na een minuut stilte i.v.m. het overlijden van mevrouw Berendsen (overbuurvrouw) en Gerda Hueskes (trouw supporter en moeder van Ramon) namen onze jongens direct het heft in handen om dat de vervolgens de gehele wedstrijd niet meer uit handen te geven. Gevolg was dat onze keeper Jelle gedurende 90 minuten geen enkele redding hoefde verrichten en dat de 6-0 uitslag die aan het eind van de wedstrijd op het scorebord stond, nog een zwakke afspiegeling van het krachtsverschil binnen de lijnen was.  (Doelpunten: Marc, Mick (2x), Victor, Leander en Hannes).

Volgende week gaan we op bezoek bij DVV in Duiven, dat uit de laatste 3 wedstrijden 10 punten wist te vergaren. De week erop treffen we naaste concurrent Doetinchem. Het zou mooi zijn wanneer we een vervolg kunnen geven aan de goede resultaten van de afgelopen periode maar dat het hier tegenstanders van een heel ander kaliber betreffen, moge duidelijk zijn.

Er vanuit gaande dat spelers en technische staf hier ook van doordrongen zijn, heb ik alle vertrouwen in een goede afloop en kan ik haast niet wachten!

Uw verslaggever ter plekke,