Onlangs werden we bij MvR opgeschrikt door het bericht van het overlijden van Gerda Hueskes. Moeder van 2e elftal speler Ramon en jarenlang trouw supporter van ons 1e elftal.

In die hoedanigheid bezocht zij zo’n beetje alle wedstrijden van ons vlaggenschip. Waarbij zij er niet voor terugdeinsde om ook bij uitwedstrijden, weer of geen weer, de fiets te pakken.  Of het nu in Pannerden, Drempt of Giesbeek was, Gerda kwam je overal tegen.

We zullen Gerda missen langs de lijn bij de belangrijke wedstrijden die ons 1e elftal de komende weken staan te wachten. Maar ik weet zeker dat onze  jongens extra hun best zullen doen… Voor alle trouwe supporters en voor Gerda in het bijzonder…….

Op de foto hieronder Gerda en Bennie bij een uitwedstrijd, verleden jaar, van ons 1e elftal tegen het Arnhemse VDZ.