Gisterenavond hebben spelers en ouders van MvR en Dieren C3, de tegenstander van afgelopen zaterdag, in het clubgebouw van MvR bij elkaar gezeten om de verschrikkelijke gebeurtenissen van zaterdag te verwerken. Ook de ouders van Tijmen waren aanwezig.

Zij lieten weten alle blijken van medeleven en hulp van alle mensen om hen heen, de hulpverleners en de club ontzettend te waarderen. De ouders vertelden dat Tijmen voortleeft in acht andere mensen waaraan zijn organen zijn gedoneerd. Ze hopen dat alle jongens weer lekker gaan voetballen, dat zou Tijmen ook gewild hebben, het was zijn grootste hobby.

Door de betrokken speler van Dieren werd samen met zijn vader en de ouders van Tijmen een bloemstuk gelegd op de plek waar het noodlottige ongeluk plaatsvond.

In de loop van de avond gebeurde zelfs al waar Tijmens ouders en iedereen op hoopten: onder leiding van twee trainers werd door de jongens een onderling partijtje voetbal gespeeld. Volgens de aanwezige deskundige van Slachtofferhulp een prima manier om de gebeurtenissen te verwerken. Ondanks de verdrietige aanleiding was het een mooie avond.