Op een zonovergoten De Boshoek stond alweer een tegenstander van formaat op het programma. OBW is de trotse koploper in de 3e klasse C zonder puntverlies en een hoog positief doelsaldo. Aan de voorbereiding van onze mannen lag het in ieder geval niet. Zaterdagavond was geen enkele speler te bekennen in poptempel Heitkamp ofschoon dat natuurlijk nog niet alles zegt.

De 1e helft kenmerkte zich in de eerste paar minuten door aftasten. Waarbij gezegd moet worden dat OBW zodra ze een tempoversnelling eruit gooiden lieten zien veel kwaliteit te hebben. Tot de 25e minuut mocht MvR hopen op meer, echter bij een aanval over rechts werden we op de achterlijn wel erg makkelijk gepiepeld. Afronding OBW was dan ook appeltje-eitje met een 0-1 op het scorebord. Even later was het verzet al gebroken uit een corner kopte een boomlange OBW aanvaller beheerst raak. Gezegd moet worden dat Kees Mijnen nog spectaculair probeerde de bal met een omhaal onder de lat weg te plukken maar helaas.

De rust gaf een wat gelaten stemming in de kantine, tendens was sterke tegenstander, 0-2 zo slecht nog niet en toch bijna een half uur de nul kunnen houden.

De thee had goed gedaan en met een aanvallende wissel probeerde MvR nog de bakens te verzetten. Echter een matig genomen vrije trap zorgde voor een bliksemsnelle omschakeling en de 0-3. Dat we daarna er nog twee om de oren kregen was voor de statistiek.

Komend weekend kan iedereen zijn carnavalskloffie uit de kast trekken want we zijn vrij. Daarna hopen we ons te kunnen richten op tegenstanders die ook in het rechterrijtje bivakkeren zoals SML, Ruurlo en Doetinchem. Als we dit seizoen nog iets willen betekenen in de 3e klasse zullen in deze wedstrijden de puntjes gesprokkeld moeten worden om uit de onderste regionen weg te komen.

Aan de steun van de supporters zal het niet liggen.

Uw verslaggever ter plekke.