Het was gisteren, ruim 3 maanden na het overlijden van Tijmen, een bijzondere middag bij MvR.

Direct na deze droevige gebeurtenis riep de familie iedereen op om, in plaats van bloemen, geld te doneren. De opbrengst dienden we aan te wenden worden voor een passend cadeau en een blijvende herinnering aan Tijmen.

Deze oproep bleek niet aan dovemans oren gericht te zijn. Er werd dan ook massaal gedoneerd. Resulterend in een opbrengst die de verwachtingen van de familie en die van ons, verre overtrof.

Na lang wikken en wegen en in overleg met Saskia en Dion, hebben we besloten om het geld te investeren in het jeugdhonk. Er werd een airhockeytafel en een voetbalspel aangeschaft. Ook werden zuilen geplaatst met o.a. een foto van Tijmen en shirts met handtekeningen van de Graafschap en PSV. Ook werd besloten het jeugdhonk om te dopen in ‘Tijmens Cave’.

Gisteren was het dan zover en konden de ouders van Tijmen, door het weghalen van 2 geelzwarte doeken, ‘Tijmens Cave’ officiële openen.  Uit de vele positieve reacties bleek dat het ‘cadeau van Tijmen’, een prachtige verrijking voor ons clubgebouw is en er toe bij zal dragen dat Tijmen nooit vergeten zal worden. Al hoeven we daar, gezien de  grote opkomst gisterenmiddag, sowieso niet bang voor te zijn.