MvR pakt puntje tegen VVO, uitslag 2-2

VVO (geboren in 1901) en MvR (in 1920) hebben een ruime historie en horen tevens niet meer bij jongsten. Dit was de Voetbal Vereniging Olympia niet aan te zien, in de eerste 10 minuten werd er vlotjes gecombineerd en kon MvR er alleen maar naar kijken en tegenhouden. Gelukkig trok deze storm over en konden we af en toe een poging doen om over de middenlijn te komen. VVO bleef echter de sterkere en wist na een half spelen terecht maar enigszins gelukkig te scoren:  0-1.

Dit was tevens de ruststand en eerlijkheid gebied te zeggen dat op dat moment de meeste supporters hun geld niet durfden te zetten op de thuisclub.

Dat de geel-zwarten al wel vaker in de 2e helft een stapje extra kunnen zetten is voor meeste ‘Neve d’n Draod’ bezoekers wel bekend. Net na rust, nog de laatste slokken uit het glas weg tikkend, mocht uw verslaggever toch al 2 kansen op de gelijkmaker aanschouwen. Snel maar naar buiten want daar konden de jongens wel wat steun gebruiken. Helaas mocht dit niet baten want na een uur spelen kopte de geheel vrijstaande spits van VVO fraai binnen. Ook nu was het voor zelfs de meest fervente aanhanger wel duidelijk;  hier viel niets meer te halen.

Echter niets was minder waar want na 70 minuten spelen keerden de kansen.  Toen Hannes op fraaie wijze de aansluittreffer binnen wist te koppen; 1-2.  Zou het dan toch nog …., met het inbrengen van twee fitte krachten, Robbin en Aylin, werd er nog eenmaal alles uit geperst.  Dit had succes want Aylin werd binnen de 16 meter dom onderuit getikt en Robbin wist het buitenkansje subliem te benutten; 2-2.

De laatste 10 minuten liet een open wedstrijd zien waar beiden ploegen geen genoegen wensten te nemen met het gelijke spel. Gescoord werd er echter niet meer.

Persoonlijk kan ik wel leven met deze uitslag, over het geheel gezien was VVO sterker maar MvR toonde weer veerkracht.

Volgende week wacht Sportclub Rheden die meer dan goed presteren en met een vierde plek hoog op de ranglijst bivakkeren. Het zou een geweldige prestatie zijn als we ook bij deze tegenstander tot een goed resultaat kunnen komen. Nog een keer vlammen en dan de beentjes hoog, onder de kerstboom.

Kan dan ook bijna niet wachten,

Uw verslaggever ter plekke