Volgende week donderdag(20 dec), vieren we ‘de Letste Trèèning’ bij MvR. Tevens willen we op deze avond graag onze waardering uiten naar de vrijwilligers.

We beginnen om 19 uur met een gezamenlijke training voor alle dames- en heren seniorenelftallen, zaterdag 2 en 3, de A 1 en A 2 junioren en de dames- en herenrecreanten.

Daarna is er vanaf 20 uur van alles te doen in het clubgebouw. Zo zullen alle vrijwilligers getrakteerd worden op een kerstbonus. Terwijl Bert d.m.v. een Kerst-Quiz terug zal blikken op het afgelopen jaar. Tussendoor verwachten we ook nog hoog bezoek en DJ-RJB zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Langs deze weg willen we klusploegleden, scheidsrechters, grensrechters, kantinemedewerkers, papier-ophalers, trainers, leiders, jeugd-coördinatoren, supportersvereniging, bestuur BC, materialenbeheerders, kassaploeg, ledenadministratie, supporters, lotenverkopers, sponsormedewerkers en voor de rest iedereen die we vergeten zijn, van harte uitnodigen!

Het was een gedenkwaardig jaar voor MvR, we willen 2018 dan ook graag met zijn allen, op mooie wijze, afsluiten…

Jan, Toon, Helmy, Ed, Willy, Rik, Edwin, Rik, Freek en Jos.