M.b.t. het afscheid van Theo, willen we graag onderstaande zaken met jullie delen:

• Theo ligt opgebaard bij Uitvaartcentrum Monuta aan de Keppelseweg 40 te Doetinchem. Daar is donderdag a.s. voor iedereen van 19;00 tot 19;45 uur gelegenheid om de familie te condoleren en afscheid te nemen van Theo.
  • De laatste training / vrijwilligersavond die gepland stond voor donderdag, gaat niét door. Wel is er donderdag vanaf 19:30 uur gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, herinneringen aan Theo op te halen in ons clubgebouw. Wij hopen jullie hier in grote getale te mogen begroeten. Theo had dat beslist mooi gevonden!
  • Vrijdag om 14:25 uur zal Theo, op weg naar zijn laatste rustplaats,  nog één keer het door hem zo geliefde sportpark de Boshoek aan doen en is er gelegenheid hem een laatste groet te brengen. Ook hier hopen we op een mooie opkomst. Theo verdient niet anders.
  • De crematie zal vrijdag om 15.30 uur, in besloten kring, plaats vinden.

Bestuur vv MvR.