Op dit moment voetballen er rond de 100 meiden, tussen de 5 en 48 jaar,  bij MvR, verdeeld over 7 teams. Na de winterstop komt daar, in de vorm van de MO11, een 8e team bij.

Bij dit team hebben we nog plek voor enkele enthousiaste speelsters. Ben je tussen de 9 en 11 jaar en lijkt het jou leuk om met leeftijdsgenootjes te trainen en wedstrijden te voetballen, meldt je dan aan voor een aantal gratis proeftrainingen.

Ook bij de andere teams zijn nieuwe meiden van harte welkom. En als je al wat ouder bent en je wilt wel trainen maar geen wedstrijden voetballen, dan kan dat bij onze dames-recreanten.

Bij alle teams geldt dat inzet en enthousiasme belangrijker zijn dan talent of ervaring!

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@vv-mvr.nl.

Wie weet zien we je binnenkort bij de gezelligste voetbalclub van ’s-Heerenberg!