Op zoek naar een bijbaantje?

Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan op de zaterdag? Lees dan snel verder!

Ter versterking van ons team, zijn we bij MvR namelijk op zoek naar enkele kantinemedewerkers voor in ons clubgebouw.

Na een gedegen inwerkperiode werk je in teamverband en wordt je in overleg ingedeeld tussen 7.30 uur in de ochtend en uiterlijk 21:00 uur.

De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, andere dranken en lichte snacks. Daarnaast sta je bezoekers die vragen hebben te woord en zorg je voor een gezellige sfeer!

MvR zorgt voor een sportieve en prettige werkomgeving en een financiƫle vergoeding in de vorm van een vrijwilligersvergoeding. Van jou verwachten we dat je van aanpakken weet en je werk met een glimlach doet!

Heeft dit jouw interesse gewekt? Stuur dan een berichtje naar info@vv-mvr.nl We nemen dan per omgaande contact met je op!

Heb je iemand met wie je graag samen wilt werken? Meldt je dan samen aan!

Wellicht tot ziens in ons clubgebouw!