MvR 1 – Gendringen 1 0-3

By 14 februari 2019 februari 18th, 2019 Geen categorie

Afgelopen zondag, op de warmste februari dag ooit, is ons 1e elftal door het ijs gezakt.

Door van laag-vlieger Gendringen te winnen zouden we een hele groot stap richting klassenbehoud zetten, zo luidden bespiegelingen vooraf, maar dat zat er helaas geen moment in.

Vanaf begin deelden de gasten de lakens uit. Niet door goed te voetballen maar wel door inzet en wilskracht te tonen.  We mochten ons dan ook gelukkig prijzen dat het bij de rust slechts 0-1 stond.

Gevoed door ervaringen uit het verleden hadden we in de rust nog hoop op herstel in de 2e helft maar het mocht niet zo zijn.  Na de 0-2 en de zeer terecht rode kaart voor onze laatste man was het definitief over en uit.  Dat het ook nog 0-3 werd was alleen maar jammer voor het publiek dat de thuisploeg tot het laatste trouw bleef.

Ik ben maar een simpele verslaggever ter plekke dus vraag mij niet naar de oorzaak van dit collectief falen. Aan de scheidsrechter heeft het in elk geval niet gelegen want die verdeelde zijn fouten keurig netjes over de beide teams.

Misschien moeten we hier ons hoofd maar niet te lang over breken; Zondag a.s. wacht SC Rheden. Een nieuwe kans dus om de als middenmoter onder te duiken in het carnavalsgewoel.  En als de temperaturen dan ook weer zijn gedaald tot normale waarden, is de kans dat we weer door het ijs zakken in elk geval een stuk kleiner.

Uw teleurgestelde verslaggever ter plekke,

Leave a Reply