Persconferentie bij MvR.

By 14 februari 2019 Geen categorie

Vanmiddag vond er in ons clubgebouw  een heuse persconferentie plaats.

Tijdens deze bijeenkomst werd de toegestroomde media door de gemeente Montferland en de voorzitters van St Joris, Zeddam, Stokkum, VVL en MvR geïnformeerd over de fusieovereenkomsten zoals die onlangs zijn gesloten. Deze behelzen voornamelijk de benodigde aanpassingen op de sportparken in Zeddam en ’s-Heerenberg.

Hoewel gemeente en verenigingen het de afgelopen maanden lang niet altijd eens waren, is er uiteindelijk een resultaat uitgerold waar alle partijen zich in kunnen vinden. Zo gaven de (nu nog) 5 verenigingen eensgezind aan.

Hoewel eind maart de gemeenteraad de plannen nog goed dient te keuren, lieten Niels, Wilfried, Jos, Alex, Willie-Jan en Ingo,  zich de taart, van echte bakker Dijkman, dan ook alvast goed smaken!

Meer nieuws volgt.