Tijdens de zeer geslaagde ‘Aftrap van de Carnaval’ vorige week donderdag, werden de voorzitters van VVL, Stokkum en MvR, alsmede de voorzitter van stichting de Boshoek, door prins Bert onderscheiden.

Volgens de hoogheid een beloning voor het initiatief dat ze hebben genomen en de vele inspanningen die ze zich de afgelopen tijd getroost hebben ten behoeve van het welslagen van de fusie.

Daarnaast gaf hij aan dat hij hiermee de vele leden van de 3 verenigingen, die in het najaar voor de fusie stemden, een hart onder de riem wilde steken. Want dat zal lang niet voor iedereen een eenvoudige keuze geweest zijn, aldus prins Bert. Die daarmee aantoonde niet alleen verstand te hebben van carnaval vieren !