Gisteren hebben we het vervelende besluit moeten nemen om de samenwerking met onze hoofdtrainer, Arno Heersink, per direct, te beëindigen.

Dit naar aanleiding van de slechte resultaten van ons 1e elftal en het feit dat we er onvoldoende vertrouwen in hadden dat het nog goed zou komen. Dit ondanks de inzet en betrokkenheid die Arno nog steeds tentoonspreidde.

Tijdens de winterstop was al met Arno afgesproken dat onze wegen aan het eind van het seizoen zouden scheiden.

De komende 8 wedstrijden zullen Chris Trentelman (trainer A-selectie) en Raymond Berendsen (trainer 2e selectie) de taken  overnemen.  Te beginnen zondag a.s. als we om 14.00 uur thuis spelen tegen SC Rheden.

MvR is blij met clubmensen zoals Chris en Raymond die, ondanks hetgeen zij al voor MvR doen, deze uitdaging niet uit de weg gaan.

Bestuur vv MvR