Het is niet alleen een heel mooi logo geworden maar ook een die bol staat van de symboliek. Zo heeft het, om het samengaan te duiden, elementen uit de 3 fusieclubs meegekregen; De leeuw maakt deel uit van het logo van MvR. Bovendien is deze terug te vinden in het wapen van de gemeente Bergh. De bal neemt een prominente plek in, in het logo van Stokkum. En de V-vorm onder de 3 gekleurde bollen, is geplukt uit het logo van VVL.

Nu we het toch over de 3 bollen hebben. De kleuren ervan refereren aan de clubkleuren van MvR, Stokkum en Lengel. Het samensmelten van de 3 bollen staat symbool voor de fusie. Door deze samensmelting ontstaat er een nieuwe kleur: het blauw van FC Bergh.

De naam ‘FC Bergh’ is 7 graden gedraaid daarmee straalt het logo snelheid uit. Bovendien lopen de letters omhoog dit duidt op  vooruitgang.

We zijn hartstikke trots op ons prachtige logo dat door z’n witte achtergrond prima zichtbaar zal zijn op het al even mooie shirt! Onze dank gaat dan ook uit naar  Daniel Schmitz, die met het basisidee kwam en Gaby Berendsen van Studio Font, die de verdere uitwerking voor haar rekening heeft genomen!

Bestuur  Stokkum, VVL en MvR