Vanochtend om 10.00 werd onze oud-voorzitter Theo Smeenk op het kasteel verwacht voor een fotosessie met zijn collega’s van VVL en Stokkum. Daar aangekomen bleek daar geen sprake van te zijn maar werd hij, compleet verrast, welkom geheten door onze Burgemeester.

Aansluitend was er een samenzijn tijdens welke Theo en nog 7 andere inwoners van Montferland werden benoemd tot lid in de Orde van de Oranje-Nassau.

Theo kreeg zijn lintje vanwege zijn grote verdiensten voor de ’s-Heerenbergse gemeenschap. Zo is hij al meer dan vijftig jaar bestuurslid van vogelvereniging Intropika. Daarnaast was hij 14 jaar voorzitter van de tafeltennisvereniging. Wij kennen Theo vanwege zijn grote verdiensten voor MvR. Zo hanteerde hij 6 jaar de voorzittershamer maar ook op dit moment is Theo nog dagelijks op de Boshoek te vinden en met raad en daad betrokken bij onze vereniging.

Wij zijn trots op Theo en feliciteren hem en zijn echtgenote van harte met deze terechte en dik verdiende blijk van waardering en erkenning!

Bestuur vv MvR