Accomodatie

Sportpark de Boshoek

Sinds 1962 voetbalt Voetbalvereniging MvR op Sportpark de Boshoek aan de Montferlandsestraat. In 2012 werd er een nieuw kunstgrasveld aangelegd op de plaats van het oude hoofdveld en in 2014 werd de nieuwgebouwde kantine met kleedkamers tussen de velden in gebruik genomen. Het sportpark wordt door Stichting de Boshoek aan ons ter beschikking gesteld. Momenteel beschikken we over één kunstgrasveld en twee natuurgrasvelden.

Sportpark de Boshoek

Verhuur kunstgrasveld

• Het kunstgrasveld wordt alleen verhuurd als MvR er zelf geen gebruik van maakt. Informatie over verhuur bij de wedstrijdsecretaris: info@vv-mvr.nl.
  • Bij extreme weersomstandigheden kan het gebruik van het veld worden verboden. Dit is ter beoordeling van de consul van MvR.
  • De kosten voor de huur van het veld voor een wedstrijd bedragen 150 Euro incl. BTW te voldoen aan Stichting de Boshoek. Voor de buurtverenigingen uit Montferland hebben wij een gereduceerd tarief van 125 Euro incl. BTW. De huur is inclusief het gebruik van kleedkamers.
  • Het huren van het veld voor een langere periode kost 300 Euro incl. BTW per dagdeel. Voor buurtverenigingen geldt een gereduceerd tarief van 250 Euro incl. BTW per dagdeel.
  • Hurende partijen moeten zich aan de regels voor het kunstgrasveld houden en zorgen dat alles weer netjes achtergelaten worden. Als dat niet het geval is worden eventuele kosten verhaald en kan de vereniging uitgesloten worden van het gebruik van het kunstgrasveld.
  • Er zijn de laatste tijd veel vragen over de gezondheidsrisico’s van het gebruik van kunstgras. Meer informatie hierover via de volgende link.