Club van 50

De Club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie van MvR met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging.

Heel bewust is er voor gekozen om dit keer niet het bedrijfsleven als doelgroep te nemen. Er zijn namelijk heel veel andere mensen die MvR een warm hart toedragen en financieel hun steentje bij willen dragen.

De Club van 50 is daarom bedoeld voor particulieren die ieder € 50,– per jaar geven. In de kantine hangt een groot bord van de club van 50 met daarop de namen van de deelnemende personen. Ook is het mogelijk om met een groepje mensen een bijdrage te leveren, in dat geval komt de naam van bijvoorbeeld de vriendenclub of de buurtvereniging op het bord te staan.

Elk jaar wordt er een specifiek doel benoemd waaraan de opbrengst van de Club van 50 besteed zal worden. Dat is nog eens gericht schieten!

In de afgelopen jaren zijn er al verschillende zaken door de bijdragen van de club van 50 tot stand gekomen zoals de aanschaf van nieuwe trainingsdoeltjes, de opleiding van jeugdtrainers, de inrichting van onze nieuwe kantine, de aanschaf van extra ballen en een nieuwe geluidsinstallatie.

Wilt u ook lid worden van de Club van 50 of ziet u andere sponsormogelijkheden dan horen wij dat graag. Stuur een mailtje naar info@vv-mvr.nl of neem contact op met een van onze bestuursleden.