Stichting Businessclub MvR (KvK 09179214)

De Business Club van MvR is een bijzondere club. Alleen al door de opvallende samenstelling van de leden. Grote bedrijven en organisaties, MKB-ers, kleine zelfstandige ondernemers, voetballiefhebbers, ‘s-Heerenbergenaren in hart en nieren of ‘gewoon’ zakelijke leden. We passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal.

Vanuit welke overweging de leden dan ook lid zijn van onze business club, onder aan de streep is het altijd goed voor hun eigen zaken. Bijvoorbeeld door tijdens een wedstrijd van MvR te netwerken. Het nuttige wordt bij Businessclub MvR gecombineerd met het aangename en daarmee is de basis gelegd voor een succesvolle business club.

Gedurende het seizoen worden er, exclusief voor de leden van de business club, drie bijeenkomsten georganiseerd. Dit varieert van de traditionele Lenteborrel, een Bedrijfsbezoek bij een van de leden, tot het Jaarfeest met een mysterie act of gast. Tijdens deze goed bezochte evenementen leren de business club – leden elkaar in een ongedwongen sfeer (hernieuwd) kennen, wat zeker tot business leidt. Kortom; de leden van de business club ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.