Sponsormogelijkheden

Reclamebord rond het veld

Sportveldreclame op het sportpark van MvR is een goedkope en doeltreffende manier van reclame voeren.

Nadat u uw logo heeft aangeleverd, zorgt de sponsorcommissie van MvR ervoor dat het reclamebord gemaakt wordt en op de afgesproken plaats komt te hangen, daar heeft u verder geen omkijken naar. De afmetingen van een bord bedragen is 2.50 x 0.61 mtr.

Prijsinformatie:

De prijs van een reclamebord bestaan uit twee componenten:

• Eenmalige kosten bord + opmaakkosten.
  • Jaarlijkse huurprijs.

De eenmalige kosten van een reclamebord bedragen € 125.00.  Afhankelijk van uw wensen komen hier € 30.00 opmaakkosten bij. Deze kosten krijgt u door onze vaste leverancier gefactureerd nadat het reclamebord vervaardigd is. De jaarlijkse huurprijs voor een reclamebord bedraagt € 90,00. Facturatie vindt plaats nadat het bord op de afgesproken locatie hangt.

De standaardcontracttermijn die u met MvR aangaat, bedraagt een periode van 3 jaar.

Bandreclame

Deze reclame bestaat uit vermelding van een reclameboodschap in de rust van de thuiswedstrijden van het eerst elftal via de omroepinstallatie.

Kosten per seizoen € 40,- excl. BTW.

Wedstrijdsponsor

MvR biedt belangstellenden de mogelijkheid om een thuiswedstrijd van het eerste elftal te sponsoren. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per wedstrijd. In ruil hiervoor wordt de sponsor vermeldt op onze site en onze Facebookpagina. Bovendien wordt de naam van de sponsor voor de wedstrijd en in de rust omgeroepen. Tenslotte heeft de sponsor het voorrecht om voorafgaand aan de wedstrijd en in de pauze de bestuurskamer te bezoeken.

Lid worden van onze businessclub

MvR heeft een florerende businessclub waarvan op dit moment 60, veelal lokale, bedrijven deel van uitmaken. Voor meer info over de businessclub kunt u elders op deze site terecht of een mail sturen naar sponsoring@vv-mvr.nl.

Kledingsponsor

Bij MvR bestaat de mogelijkheid om een team in voetbaltenues en/of trainingspakken te voorzien van uw naam en logo. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een mail naar sponsoring@vv-mvr.nl.

Internetreclame

Reclame maken op onze veelbezochte MvR website? Het aangeleverde logo in EPS formaat wordt geplaatst en desgewenst gekoppeld aan de eigen website. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar sponsoring@vv-mvr.nl