Vertrouwenspersonen

‘Voel jij je binnen je team niet fijn, omdat je het gevoel hebt te worden buitengesloten of gepest? Zijn er problemen in het contact met je trainer en/of leider, die je zelf niet met hen durft te bespreken? Zijn er andere problemen, waardoor je je niet altijd goed kunt concentreren tijdens de training of een wedstrijd? Is er iets gebeurd op de vereniging waardoor je nu steeds angstig of gespannen bent? Levert voetbal meer stress op dan plezier?’

Zomaar een aantal dingen waar je als (jeugd)lid tegen aan kan lopen en niet goed weet hoe je dit zelf moet oplossen. Hierdoor kan voetballen, waar je eerder plezier in had behoorlijk lastig gaan worden. Als je je hierin herkent of zelf een ander probleem hebt is het misschien goed om te weten dat MvR je hierbij graag zou willen helpen!

Blijf er niet mee rondlopen en maak gebruik van onze twee vertrouwenspersonen. Zij kunnen je hierin helpen en ondersteunen zonder dat een ander het weet!

De vertrouwenspersonen van MvR luisteren naar jou en zoeken samen met jou naar oplossingen. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld. Ook kunnen zij jou in contact brengen met specialisten die daarvoor hebben doorgeleerd.

De vertrouwenspersonen binnen MvR zijn:

Ed van der Graaf

Ed van der Graaf
vertrouwenspersoon@vv-mvr.nl
Tel. 06 – 18 60 16 50

Jonneke Fongers

Jonneke Fongers
vertrouwenspersoon@vv-mvr.nl
Tel. 06 – 48 35 94 41

Stuur een mail naar info@vv-mvr.nl met je naam en geef duidelijk aan of je met Jonneke of met Ed verder contact wil. Er zal dan door Jonneke of Ed contact met je worden gezocht per mail om bijvoorbeeld een afspraak te maken. Geen probleem is te klein of te groot. Samen kunnen we nadenken hoe we jou verder kunnen helpen.

Mocht je liever buiten de club om hulp willen zoeken dan kan dat ook bij het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF.

Dat kan via telefoon: 0900 – 202 55 90 of per e-mail: vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl.