Vrijwilligers

Vrijwilligers kan een voetbalvereniging natuurlijk altijd gebruiken. Onze vrijwilligers zijn meestal met veel plezier bezig voor onze club. Zo hebben we een klusploeg, die elke ochtend op het sportpark bezig zijn met de tuin, het gebouw of de velden. Natuurlijk zorgen de scheidsrechters, trainers en leiders samen met de wedstrijdsecretaris er voor dat er gevoetbald kan worden. De oud papierophalers brengen met hun maandelijkse rondgang een mooie cent in het laadje. Met zijn allen maken we onze vereniging beter, mooier en sterker. Het vrijwilligerswerk hoeft beslist geen vaste verplichting te worden, ook incidenteel of op projectbasis iets doen is mogelijk.

Voorbeelden van vrijwilligerswerk: trainer, leider, barmedewerker, scheidsrechter, bestuurslid, oud papier ophaler, klusjesman, kassadienst, bestuurslid, administratief medewerker, helper bij een activiteit, lotenverkoper, materiaalbeheerder, grensrechter, scout, websiteredacteur enzovoort.

Mocht je zin hebben om ook iets voor MvR te doen of wil je meer weten over de verschillende soorten vrijwilligerswerk, neem dan contact op via info@vv-mvr.nl of spreek een van onze bestuursleden aan.

Vrijwilligers